Palvelut

Take away teekauppa

TakeT palvelee intohimolla aloittelevia sekä kokeneempia teen ystäviä. Valikoimasta löydät yli 200 teetä, joista voit valita take away -kupillisen mukaasi tai ostaa irtoteetä pussissa kotiin nautittavaksi. On mustaa, vihreää, harvinaista keltaista, valkoista, tummaa, oolongia, maustettuina ja ihan itsenään, sekä yrttiä, hedelmää, vihannesta – myös tulsia. Tule tutustumaan! Ja mitä ei löydy, sitä tilataan.

Take away tee

Tiskiltämme löydät päivän menun, jonka 12:sta teestä voit valita take away teen heti mukaan. Hetken odotuksella myös koko muu valikoimamme on saatavilla take away mukiin.

Wash’n’Go

Kun ostat meiltä keraamisen teekupin silikonikannella, saat siihen Wash’n’Go palvelun veloituksetta. Täten voit tulla likaisen kupin kanssa kaupalle ostamaan take away teetä, ja saat teesi samanlaisessa pestyssä kupissa. Helppoa ja ekologista!

Irtotee tuoksubaarissa

Tuoksubaarissamme pääset tuoksuttelemaan kaikkien eri teelaatujemme lumoavia tuoksuja ja valitsemaan täydellisesti omia aistejasi hivelevän teen. Myymme irtoteetä kotiin vietäväksi 50 ja 100 gramman pusseissa.

Käsin täytetyt teepussit

Laatuteetä miellyttävästi valmiissa pusseissa! Valikoi mieleisesi tee/teet, me pussitamme teen suoraan kertakäyttöisiin, reilun kokoisiin teespusseihin.

Erikoissokerit sokeribaarissa

TakeT:n valikoimiin kuuluu teen ja teetarvikkeiden lisäksi laaja valikoima erikoissokereita. Sokeribaaristamme voit ripotella take away teehesi vaikka appelsiinisokeria teetäsi maustamaan, tai ostaa haluamaasi sokeria kotiin.

Ennakkotilaus

Yhteydenottolomakkeen kautta voit tiedustella lempiteesi saatavuutta tai tilata isompia eriä teetä tai teetarvikkeita kaupalta noudettavaksi.